top of page
Yoga tilbehør
Ledige plasser i styret

 

Interessert? Ta kontakt med oss på post@yogaforbundet.no

11. mai skal vi velge ny leder og nytt styremedlem. Er det deg?

I styret i yogaforbundet deler vi på driften av forbundet, og vi fordeler oppgavene etter kompetanse og interesse.

Nå er vi på utkikk etter deg som kan videreutvikle kommunikasjonen både med medlemmene våre via nyhetsbrev og nettside og andre som er interessert i yoga og arbeidet vårt.

Vi trenger også deg som er nysgjerrig på og motivert for politisk arbeid innenfor temaer som er relevante for yogalærere, som folkehelse og næringsinteresser for mindre foretak.

Er du strukturert, kan holde tak i oppgaver selvstendig og har god fremdriftsevne? Liker du også å være i team? Da er det kanskje deg vi er på utkikk etter!

Ta kontakt med oss på post@yogaforbundet.no for å avtale en liten prat om vervene

Hva er Norsk Yogalærerforbund?

Norsk Yogalærerforbund (NYF) er norske yogalæreres frivillige medlemsorganisasjon. Forbundet er åpent for alle yogalærere i Norge, uansett yogatradisjon og har ca 120 medlemmer.

Oppgaven vår er å fremme kunnskap om og utbredelsen av yoga i Norge. Dette gjør vi ved å lytte til og følge med på det som skjer; hva er bransjen er opptatt av og hvilke utfordringer står vi ovenfor på ulike områder?

I forbundet finnes det flere etablerte prosjekter og fokusområder, bl.a. «Yoga i barnehage, skole og SFO», kompetanseutvikling for yogalærere gjennom konseptet «Sammen på matta» og politisk arbeid med fokus på folkehelse og yogalæreres næringsinteresser.

Om Yogaforbundet

Forbundets formål er å:

  • Fremme kunnskap om og utbredelse av yoga i Norge

  • Ivareta og fremme yogalærernes næringsinteresser vis-a-vis myndigheter og samfunn

  • Ivareta og utvikle medlemmenes faglige og profesjonelle kompetanse

Forbundet er medlem i SMB Norge, en organisasjon som arbeider for å ivareta de mindre bedriftenes, inkl. ENKs, interesser innenfor relevante områder, slik at våre behov blir hørt. SMB hjelper også sine medlemsbedrifter med juridisk rådgivning og annet.

Du kan lese mer om SMB Norge her

bottom of page