top of page
Image by Erik Brolin

Hjertelig velkommen som medlem!

Medlemsskap i Norsk Yogalærerforbund er tilgjengelig for alle yogalærere med dokumentert yogalærerutdanning på minimum 200 timer - uansett yogatradisjon.  Vi ønsker alle yogalærere som tilfredsstiller dette minimumskravet velkommen til Norsk Yogalærerforbund.

For å bli medlem fyller du ut skjemaet under og klikker 'Meld deg inn'. 

Medlemsfordeler: 

  • Mulighet for å synliggjøre ditt yogatilbud gjennom våre medlemsoversikt.

  • Møte andre yogalærere som brenner for det samme som deg og utveksle erfaringer via vår lukkede facebookgruppe.

  • Nettverksbygging og hjelpe hverandre og bidra med hverandres kunnskap og kompetanse. Norsk Yogalærerforbund har startet "Alene på matta" - en innholdshub med ressurser yogalærere kan ha behov for. 

  • Forbundet arrangerer årlig årsmøte som også har et faglig innhold.

  • Det sendes nyhetsbrev om hva som skjer i forbundet og blant medlemmene. 

  • Tilbud om medlemsskap i SMB Norge og forsikringsordning med rabatt

  • Mobilt bredbånd med rabatt

  • Forbundet er «yogabransjens» talerør  i forhold til myndigheter og media.

Tre typer medlemskap: 

Hos oss kan du velge mellom tre ulike medlemskap: 

Medlemskap i Norsk Yogalærerforbund med tilknytning til SMB Norge og kollektiv ansvarsforsikring (kr 1400,-) passer deg som utøver yogalæreryrket aktivt, enten i eget studio eller innleid hos andre. I dette nivået vil du både dra nytte av medlemsfordeler i SMB Norge, bidra til vårt politiske påvirkningsarbeid og selv være dekket av ansvarsforsikringen. NB! Dette medlemskapet krever at du har et organisasjonsnummer.

Medlemskap i Norsk Yogalærerforbund med tilknytning til SMB Norge uten forsikring (kr 900,-) passer deg som ønsker å bidra til det politiske påvirkningsarbeidet, men enten ikke underviser aktivt selv, eller er dekket via arbeidsgivers ansvarsforsikring (f.eks. ansatt i et studio med forsikring inkludert). NB! Dette medlemskapet krever at du har et organisasjonsnummer.


Grunnmedlemskap i Norsk Yogalærerforbund (kr 500,-) passer deg som ikke underviser (evt. er pensjonist) og ønsker å støtte forbundet, men ikke det politiske påvirkningsarbeidet. 

 

Kontingenten til Norsk Yogalærerforbund og SMB Norge er fradragsberettiget, mens andelen som går til forsikring (kr 500,-) ikke er fradragsberettiget. Merk at dersom du er medlem og betaler kontingent i flere foreninger og organisasjoner er det et tak på beløpet.

Innmelding skjer ved at du fyller ut og sender inn skjema nedenfor.

NB! Ønskes medlemskap i SMB Norge og/eller forsikring må du oppgi organisasjonsnummer.

 

Du vil høre fra oss innen kort tid. 

bottom of page